Бізнес-гру з фінансової грамотності провели для школярів на Донбасі

Участь у заході дозволила учасникам за короткий час "прокачати" актуальні бізнес-навички

В Донецькій області в місті Бахмут учням школи №18 імені Дмитра Чернявського випала можливість взяти участь у бізнес-грі з фінансової грамотності. Сам захід проводився в Краматорську, передає прес-служба Бахмутської міської ради.

Як зазначається, захід у форматі бізнес-гри було організовано в рамках ініціативи Європейського Союзу (#EU4Business).

"Участь у заході дозволила учасникам за короткий час не тільки "прокачати" актуальні бізнес-навички, але і дізнатися, як мінімізувати витрати та досягти більшої вмотивованості і "включеності" у роботу компанії", - йдеться в повідомленні.

Учениця школи з Бахмута Софія Мамзіна мала можливість ознайомитися з трендами 2010-2050 років з допомогою карти відомого футуролога Річарда Ватсона.

"Особливу увагу було приділено трендам за напрямами "суспільство", "технології", "економіка", "робота", "цінності" і визначення ТОП-5 трендів, які впливають на бізнес в Україні", - пояснили у прес-службі.

Також додається, що в результаті проведення бізнес-гри була напрацьована карта дій, яка посилює позитивні і нівелює негативні тенденції. Ще був розроблений алгоритм використання карти трендів для своєї майбутньої компанії.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що мешканців Бахмута запрошують на бізнес-форум.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.