Розбагатів на бетонній меблі: бізнесмен з Донбасу став мільйонером

Меблі чоловіка вже придбав репер Елджей

Бізнесмен з Донецької області Кирило Купін зміг заробити мільйони виробляючи меблі в індустріальному стилі. Товари його компанії Hardkea вже придбали репер Елджей, передає видання Forbes.

Як зазначається, кількість замовників у чоловіка вже досягає кілька десятків. Саму компанію з виробництва меблів з бетону він заснував не так давно - в 2017 році. На сьогоднішній день чоловік робить частину роботи самостійно. Буває, що в цех він приїжджає і серед ночі, тому що потрібно змочити бетон, який висихає. Таким чином майбутня мебля стає більш міцною і надійною.

До того, як чоловік заснував компанію з оборотами в мільйони, він починав працювати у маленькому цеху в Києві. У столицю Кирило перебрався, коли на Донбасі почалася війна.

Починати справу бізнесменові було не просто... Вироби тріскалися і навіть кришилися, але чоловік не зупинявся і шукав таку рецептуру, яка надала б відмінний результат. Після певної кількості спроб у нього все вийшло. На сьогоднішній день чоловік з бетону робить кашпо для квітів, раковини, кухонні столи із спеціальним покриттям. Така незвичайна мебля привернула увагу приватних та навіть великих корпоративних клієнтів.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що Данська рада у справах біженців шукає бізнес-партнерів на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.