На Донеччині почне роботу антикорупційний центр від "Слуги народу"

Партія "Слуга народу" ініціює роботу під патронатом нардепа

Незабаром в Донецькій області відкриється антикоорупционный центр, керувати яким буде народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко. Про це передає видання "Остров", посилаючись на повідомлення у ході сьогоднішнього виїзного засідання Комітету Верховної Ради з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій, яке проходить в Краматорську.

"Ми підтримуємо всі реформи у сфері антикорупції. Під патронатом народних депутатів від партії "Слуга народу" починається активна робота в цьому напрямку. Керувати робочою групою від нашої політичної сили буде нардеп Руслан Горбенко", - розповіли представники президентської партії у Верховній Раді.

Відомо, що до співпраці з центром запрошений новий голова Донецької облдержадміністрації павла Кириленка і представників різних волонтерських організацій регіону.

Нагадаємо, раніше портал "Донбас. Комменатрии" повідомляв, що зараз в "сірій зоні" проходить п'ятиденний з'їзд депутатів Верховної Ради, спрямований на вирішення потреб жителів цієї місцевості.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.