Сивохо заступився за пенсіонерів і переселенців Донбасу

Радник РНБО провів термінову нараду з Минсцополитики і МинВОТ

Новопризначений радник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Сивохо жорстко звернувся до відповідальним міністерствам по виплаті пенсій на підконтрольних територіях Донбасу, а також умов життя тимчасово переселених осіб. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Виїзне засідання Комітету з прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій в дії. Сьогодні добряче дісталося МинТОТу і Мінсоцполітики. Було багато питань", - зазначив чиновник.

Так, однією з ключових проблем Сивохо зазначив принизливі черги на блокпостах для отримання пенсії, а наступного - складна система перебування переселенців Донбасу в містах України.

"Ми повинні створювати комфортні умови для наших громадян, які проживають по обидві сторони лінії зіткнення", - резюмував він.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Донбас. Коментарі" зазначив, що Сергій Сивохо не бачить нічого поганого в реалізації "формули Штайнмайера".

"Вона прописана. Вона була прийнята до того, як нинішня влада прийшла до влади. Якщо це необхідний крок, щоб процес тривав, - не бачу в цьому нічого страшного", - сказав він в інтерв'ю з художниками журналістами




Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.