У Сєвєродонецьку планують відкриття офісу ЮНІСЕФ

Глава Луганської області впевнений, це допоможе вирішити ряд гуманітарних питань

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький вважає за доцільне створення в Сєвєродонецьку офісу ЮНІСЕФ, що діє під егідою Організації Об'єднаних націй. Про це сам Комарницький написав на своїй сторінці в Facebook.

"З координатором з гуманітарних питань та постійним представником Програми розвитку ООН в Україні Асенефа Лубрані і спеціальним радником резидента координатора ООН Йоганесом Фромхолдом обговорили питання гуманітарного реагування, пов'язані з російсько-українським збройним конфліктом. Зокрема, врегулювання проблем водозабезпечення в містах Рубіжне та Лисичанськ. Окремо розглянули підтримку переміщених вищих навчальних закладів ", - зазначено в повідомленні.

На переконання Комарницького, при створенні офісу ЮНІСЕФ в Сєвєродонецьку, всі ці питання вирішувалися б куди оперативніше.

Нагадаємо, раніше видання "Донбасс.Комментаріі" повідомляло про те, що кілька населених пунктів Луганщини залишилися без води в результаті аварії на водонасосной станції. У Лисичанську було проведено екстрений збір з надзвичайних ситуацій чиновників і муніципальних служб. Сьогодні в більшості будинків вода стала з'являтися.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.