Делегація Червоного Хреста з ЄС відвідала Луганщину

Глава делегації обговорила з головами області гуманітарні проблеми регіону

Глава делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) в Україні Флоранс Жиллетт з робочим візитом відвідала Луганську область. Про це повідомляє видання "Східний варіант", посилаючись на прес-службу Луганської ОДА.

Під час зустрічі сторони обговорювали гуманітарну ситуацію в регіоні, а також діяльність МКЧХ в Луганській області. Керівництво області висловило подяку міжнародним партнерам за всебічну допомогу в гуманітарній сфері регіону, в першу чергу у відновленні житла, пошкодженого під час бойових дій, і гуманітарної підтримки населення.


За словами Катерини Безгинской, в даний час регіон оговтується від наслідків воєнних дій і готовий до залучення інвестицій. Обласна влада, зі свого боку, має на меті створити інвестиційно сприятливий клімат, оскільки одним із важливих завдань є повернення Луганщині іміджу потужного промислового регіону.


Флоранс Жиллетт повідомила, що зараз йде затвердження бюджету для фінансування гуманітарної місії МКЧХ в Україні. Вона висловила надію на збереження і підтримку тих суспільно важливих проектів, які вже втілюються в Україні.


Нагадаємо, раніше портал "Донбас. Коментарі" повідомляв про доставку великої гуманітарної допомоги на окуповані території Донбасу з РФ.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.