«Не катастрофа, а запуск цеху», - в мережі викрили некомпетентність нардепа Шахова

Народного депутата Сергія Шахова викрили у спробах закрити виробництво цехів об'єднання "Азот" у Сєверодонецьку, що позбавить місто більше 3 тисяч робочих місць

На Сєвєродонецькому об'єднанні "Азот" почалася планова підготовка цехів до виробництва карбаміду і аміаку, а не техногенна катастрофа, як стверджував народний депутат Сергій Шахов. Про це пише телеграм-паблік "Штольня".

"Плановий запуск включав технологічні процеси, в тому числі розігрів факела, в якому горить природний газ. Але як справжній патріот Луганщини, "цукровий" нардеп Шахов не погребував використовувати довгоочікуваний усіма сєвєродончанами запуск основного підприємства, почав сіяти паніку про "техногенну катастрофу" та істерично вимагати закрити виробництво", - йдеться в повідомленні.

На думку авторів, Шахов, вимагаючи закрити виробництво, намагається позбавити місто більше 3 тисяч робочих місць.

У коментарях під постом сєвєродончани різко засудили спроби Шахова зупинити виробництво, деякі користувачі звинувачують його в інсинуаціях.

"Я зараз у Сєвєродонецьку. Повітря чисте і прекрасне. Просто у Шахова... підгорає за грабіж бюджету міста. Його відкликати хочуть", - пише один з коментаторів.

Ще один користувач назвав Шахова "ідіотом і панікером", якому належало спочатку дізнатися, що відбувається, у жителів міста.

Цехи з виробництва карбаміду і аміаку у Сєвєродонецьку були зупинені у вересні 2018 року. На даний момент планується відновити повний цикл технологічних виробництва аміаку з природного газу, а після - з аміаку похідних добрив. Після запуску цехи "Азоту" готові виробляти аміак - 1700 тонн і карбамід - 1200 тонн на добу.

Нагадаємо, раніше Сергій Шахов заявляв, що Сєвєродонецьку загрожує екологічна катастрофа через пожежу на заводі "Азот".




Источник: https://t.me/shtolnia
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.