В ОРДЛО стали закликати непридатних для служби місцевих мешканців

У частинах окупантів зростає кількість випадків суїциду

В окремих районах Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) окупанти продовжують укомплектовувати особовий склад з'єднань та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) Збройних Сил Російської Федерації. Цим займається командування російсько-окупаційних військ, передає Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, бувають випадки, коли місцевих мешканців закликають на службу примусово. Під це потрапляють навіть непридатні до військової служби за станом здоров'я люди. Але для них проводять медичне обстеження за спрощеною процедурою. І навіть не вимагають висновків лікарських комісій за місцем проживання таких людей.

Також додається, що російські кадрові офіцери негативно ставляться до такого "поповнення" підрозділів. Причина - у результаті зростає кількість випадків суїциду, а ще бойових втрат. Останнє відбувається через порушення заходів безпеки під час поводження зі зброєю та виконанням господарських робіт.

Розвідка також встановила, що командування окупантів намагається приховувати такі інциденти. Роблять це за допомогою того, що тіла загиблих довгий час зберігають у цивільних моргах.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що уздовж лінії зіткнення окупанти мінують місцевість.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.