Вбивство під Маріуполем: підліток 38 разів ударив ножем таксиста

Хлопець вирішив не платити за проїзд у таксі і тепер може на 15 років відправитися за ґрати

Сьогодні стали відомі подробиці жорстокого вбивства під Маріуполем. Так, 16-річний підліток вирішив не платити за поїздку на таксі, і вбив водія. Хлопця затримали, йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Очікувати вирок він буде за ґратами – суд вже обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб. Про це пише видання "Маріупольські новини".

За даними слідства, хлопець знаходився в курортному селищі Урзуф. Він найняв місцевого 53-річного таксиста для поїздки додому, а по прибуттю на місце відмовився платити. Виник конфлікт. Пасажир почав бити водія руками по голові та тулубу, а коли він втратив свідомість – відтягнув до найближчої водойми. У пресслужбі прокуратури розповіли, що коли потерпілий отямився, зловмисник наніс йому 38 ножових ударів в область тулуба і кинув помирати серед очеретів.

Нагадаємо, під Києвом розстріляли 44-річного підприємця - віцепрезидента боксерського клубу Ігоря Плекана. Вони разом з сином прямували на дачу в Бориспільський район, але біля залізничного переїзду з кущів вибіг кілер і відкрив вогонь. Будучи важко пораненим, Плекан намагався відвезти сина: звернув у поле, проїхав близько 300 метрів і зателефонував дружині. Однак кілер наздогнав його і вбив.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.