Бойовики знову порушили режим тиші»

Окупанти другий день поспіль порушують режим тиші

Після першого зриву перемир'я на Донбасі бойовики знову атакували українських військових. Сьогодні зафіксований ворожий обстріл з гранатометів.

Про це повідомляє "Сьогодні" з посиланням на Міністерство оборони України.

Так, з початку поточної доби, станом на 12:00 зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню на Луганському напрямку.

"Вранці противник здійснив обстріл українських позицій неподалік Шумів з підствольного гранатомета. За наявною інформацією, бойових втрат з боку українських підрозділів немає. Об'єднані сили продовжують дотримуватися умов припинення вогню і готові дати адекватну відповідь на будь-які підступні і провокаційні дії супротивника", – заявили військові.

Нагадаємо, "Донбас.Коментарі" писали, що за першу добу нового перемир'я на Донбасі було зафіксовано три обстрілу з боку бойовиків. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС 28 липня.

"Зокрема, в районі населеного пункту Водяне противник відкрив вогонь по позиціях українських вояків з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а біля Південного здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Втрат серед наших воїнів в результаті обстрілу ворожих немає", – відзначили в штабі.

"Коментарі" разом з експертами спрогнозували, наскільки успішним стане перемир'я цього разу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.