Перемир'я на Донбасі: бойовики знову порушили режим тиші

Українські військові не відкривали у відповідь вогонь

За минулу добу бойовики здійснили один обстріл на Донбасі. Українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє пресцентрі штабу операції Об'єднаних сил у ранковому зведенні у середу, 29 липня. Про це пише "Кореспондент".

Зазначено, що підрозділи ЗСУ зафіксували лише один ворожий постріл з підствольного гранатомета. Це сталося біля населеного пункту Шуми.

"Постріл був неприцільний і ніс провокаційний характер, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали", – відзначили в штабі.

Станом на 7:00 ранку обстрілу не зафіксовано. У штабі ООС заявляють, що ситуація повністю контрольована.

Нагадаємо, "Донбас.Коментарі" писали, що за першу добу нового перемир'я на Донбасі було зафіксовано три обстріли з боку бойовиків. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС 28 липня.

"Зокрема, в районі населеного пункту Водяне противник відкривав вогонь по позиціях українських вояків з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а біля Південного здійснив обстріл з автоматичних гранатометів станкових, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Українські захисники вогонь відповідь не відкривали. Втрат серед наших воїнів в результаті ворожих обстрілів немає", – відзначили в штабі.

"Донбас.Коментарі" разом з експертами спрогнозували, наскільки успішним стане перемир'я цього разу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.