Перемир'я на Донбасі: за добу зафіксовано три обстріли

Українські військові не порушують «режим тиші»

Протягом минулої доби на Донбасі було зафіксовано три обстріли - бойовики продовжують порушувати режим тиші. Про це пише "Сегодня" з посиланням на пресцентр штабу ООС.

Вночі недалеко від населеного пункту Піски окупанти вчинили один постріл з ручного протитанкового гранатомета. Трохи пізніше поблизу Майорського бойовики спробували спровокувати наших воїнів одним пострілом з підствольного гранатомета. Таку ж тактику окупанти застосували й біля Луганського.

Також відомо, що з початку поточної доби противник зробив два постріли з підствольного гранатомета неподалік селища Шуми.

"Розуміючи справжні підступні наміри та провокаційну тактику ворога, українські воїни на дії противника вогонь не відкривали", - йдеться в повідомленні.

В результаті цих обстрілів втрат в рядах ВСУ не було, а ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається повністю контрольованою.

Раніше "Донбас.Коментарі" писали, що на минулому тижні бойовики на Донбасі отримали 10 одиниць бойової техніки і 30 вантажівок з озброєнням з РФ.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.