В зоні ООС на лінії розмежування сталася пожежа

Стало відомо, що пошкодив вогонь поблизу лінії розмежування на Луганщині

Поліцейські встановлюють причини виникнення пожежі у Попаснянському районі поблизу лінії розмежування. Про це інформує Міністерство внутрішніх справ України на офіційному сайті.

Повідомляється, що вчора, 1 вересня, до поліції надійшло повідомлення диспетчера ДСНС про те, що о 14:15 сталася пожежа у місті Попасна та займання сухої трави у полі поблизу села Новоолександрівка. У МВС зазначили, що територія перебуває на лінії розмежування. Внаслідок пожежі сталося займання семи нежитлових будинків по вул. Парусівка у Попасній. Крім того, внаслідок пожежі пошкодився ще один житловий будинок та три нежитлових у Новоолександрівці Попаснянського району.

У МВС зазначили, що на місці події працюють працівники пожежно-рятувальної частини та поліцейські. Інформації щодо жертв та постраждалих серед населення на цей час немає.

Факт внесли до ЄРДР за ст. 270 КК України "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки". На місці події, додали в МВС, продовжують працювати співробітники слідчо-оперативної групи.

Раніше повідомлялося, що біля Сєвєродонецька знову горів ліс.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.