Луганщина у вогні: пожежники загасили ще дві пожежі

У ДСНС розповіли, де вдалося справитися з вогнем

Вогнеборці загасили пожежі в екосистемах поблизу населених пунктів Трьохізбенка та Старий Айдар у Луганській області. Про це повідомляє обласне управління ДСНС.

Так, вчора, 7 вересня, об 11:20 пожежі сухої трави та лісових насаджень в Новоайдарському районі (с. Лобачеве, с. Лопаскине та смт Трьохізбенка) були ліквідовані. Крім того, о 19:10 повністю загасили пожежу сухої трави, валежнику та лісового масиву між с. Старий Айдар та с. Лобачеве, яка виникла 4 вересня.

Зазначається, що до гасіння пожежі було залучено 62 співробітники та 16 одиниць техніки від ДСНС та від лісового господарства.

Додамо, що за минулу добу рятувальники Луганщини 33 рази виїжджали на гасіння сухої трави, очерету та сміття, загальною площею 47,75 га. Найбільш від пожеж постраждали Кремінський, Троїцький та Біловодський райони.

Раніше повідомлялося, що до гасіння пожеж на території Луганської області залучили 111 чоловік та 27 одиниць техніки. Координує роботу з гасіння пожеж оперативна група Головного управління ДСНС України у Луганській області у взаємодії з командуванням операції Об’єднаних сил.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.