На Донеччині оформлювали паспорти бойовикам з «ДНР»

СБУ виявила канал легалізації бойовиків із так званої "ДНР"

Контррозвідка Служби безпеки України на Донеччині перекрила канал легалізації бойовиків терористичної організації "ДНР". Про це йдеться у повідомленні СБУ.

Так, протиправні дії вчинили посадовці Державної міграційної служби України у Донецькій області. Йдеться про три територіальні сервісні центри та один з райвідділів Головного управління ДМС України. Встановлено, що посадовці держслужби оформляли документи українського зразка, зокрема закордонні паспорти, мешканцям тимчасово окупованих територій Донбасу з порушенням існуючої процедури та без особистої присутності громадянина. Серед "клієнтів" були й чиновники окупаційної адміністрації та бойовики терористичної "ДНР", які ніколи не перетинали лінію розмежування.

Правоохоронці в ході обшуків вилучили форми, які були заповнені на учасників НЗФ і зберігаються в архівах та електронних реєстрах, а ще виявили копії водійських посвідчень, екзаменаційних карток, медичних довідок на ім’я осіб, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні злочинів. Додамо, що за рішенням суду, бланки паспортів для виїзду за кордон будуть визнані недійсними.

Встановлюються всі обставини протиправної діяльності.

Нагадаємо, СБУ знайшла арсенал зброї на Донбасі з 2014-2015 років.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.