У Маріуполі на «зебрі» насмерть збили літню жінку

Поліція розповіла деталі ранкової смертельної аварії

Поліція встановлює обставини смертельного наїзду на жінку-пішохода в Маріуполі сьогодні, 11 вересня. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в області.

Так, близько 6:00 на вул. Єдності в Лівобережному районі Маріуполя під колесами легкового автомобіля загинула 71-річна жінка. Водій автомобіля ВАЗ-21099 скоїв наїзд на жінку, яка в цей момент переходила дорогу. На жаль, потерпіла загинула на місці аварії.

За фактом ДТП поліцейські розпочали досудове розслідування. Попередня правова кваліфікація події надана за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого). Встановлюються обставини ДТП.

Поліцейські нагадали, що безпека на дорозі залежить від обов’язкового дотримання  правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами, а також закликали бути пильними та обережними.

Як повідомлялося, на Донеччині розкрито вбивство жінки, яка йшла з лікарні та зникла. У поліції розповіли деталі жахливого вбивства в Маріуполі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.