В зоні проведення ООС відбулося навчання розвідників

Після завершення тренувань відбулося нагородження військових

В районі ООС відбулося інструкторсько-методичне заняття з тактичної підготовки за спеціальною тематикою, участь в якому взяли українські розвідники. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці в фейсбук.

"Під час протистояння з підступним ворогом, який ігнорує будь-які правила і постійно здійснює провокації-теракти, а за фактом - холоднокровні сплановані вбивства, єдиний спосіб уникнути втрат серед особового складу - це добре володіти обстановкою і мати повну інформацію про поточних і майбутніх дій супротивника", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що фахівці за різними напрямами розповіли учасникам, як організовувати взаємодію підрозділів і використовувати різні технічні засоби вітчизняного і зарубіжного виробництва, які знаходяться на озброєнні ОС.

Після цього отриману інформацію військові змогли застосувати на практиці.

Відомо, що розвідники для отримання необхідних даних отримали наказ захопити військовий всюдихід з офіцерами ворога на борту.

В кінці заняття на допомогу військовим, яких оточили сили противника, прибувають вертольоти Мі-8. Частина з них провели евакуацію бійців, інші - забезпечили вогневу підтримку і прикрили відхід.

Після завершення тренувань відбулося нагородження військових, які відзначилися при виконанні бойових завдань.

Раніше "Донбас. Коментарі" повідомляв про те, що в кінці липня в зоні ООС стартували масштабні командно-штабні навчання Збройних сил України (ЗСУ).



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.