У госпіталі Дніпра помер поранений на Донбасі боєць ЗСУ

У Героя вдома залишилися дружина і дитина

У понеділок, 12 серпня, у Дніпровській лікарні ім. Мечникова помер український військовослужбовець Дмитро Дашковець, який отримав важке поранення на Донбасі в районі Широкіно. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив головний лікар Дніпровської лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

"Три доби боролася душа. Він не просив про допомогу. Його поранення несумісне з життям. Його мозок зруйнований, тотальна ішемія, кістки черепа розламані на частини. Біля селища Широкіно, куля Дмитру увійшла в лоб і вийшла через потилицю", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що лікарі до останньої хвилини боролися за його життя і сподівалися на диво. Боєць був підключений до всіх апаратів стеження, які коригували життєві функції. Серце військовослужбовця зупинялося три рази, але реаніматологам вдавалося його запускати.

"Вчора ввечері Дмитро помер. Він з Житомирської області, смт Миропіль. Залишилися одні дружина і дитина. Жорстокий світ безвиході. Все руйнується, коли обривається життя", - додав Риженко.

Раніше "Донбас. Коментарі" повідомляв про те, що 6 серпня 2019 року під час оголошеного перемир'я в зоні ООС, в результаті розриву ворожої міни загинуло четверо українських військових.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.