Бойовики «ДНР» передали українській стороні тіло загиблого бійця ЗСУ

Тіло повернули через три дні після трагедії

Сьогодні, 13 серпня, терористи "ДНР" повернули українській стороні тіло загиблого бійця батальйону "Азов", який загинув три дні тому. Про це повідомляє прес-служба полку.

"На жаль, зробити офіційне повідомлення ми змогли тільки через 3 доби після трагедії. Всі ці дні ворог підступно не віддавав тіло азовца, паралельно низько обумовлюючи справжні обставини всього, що сталося після його загибелі", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що боєць полку "Азов" Роман Романенко загинув при виконанні бойового завдання, він підірвався на ворожому фугасі.

Відзначається, що бійці тричі намагалися евакуювати полеглого Романа, але їм регулярно заважали обстріли бойовиків. Окупант, прикриваючи свою групу найманців шквальним вогнем у бік українських військових, забрав тіло бійця.

У батальйоні підкреслили, що сьогодні передача заплановано відбулася, але бойовики відмовилися забрати останки одного з своїх наймитів, "якого російські окупанти кинули помирати біля населеного пункту Погоди".

Раніше портал "Донбас. Коментарі" повідомляв про те, що в госпіталі Дніпра помер поранений в зоні ООС український військовослужбовець.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.