Бойовики збільшили винагороду за збиття українських дронів, - розвідка

Окупанти також ведуть обстріли по беспілотникам ОБСЄ

Командування російсько-німецьких окупаційних військ в зоні проведення ООС збільшило грошову винагороду бойовикам, які будуть збивати українські безпілотники. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Окупанти збільшили грошову винагороду за збиття безпілотних літальних апаратів збройних сил. У зв'язку з цим зросла кількість випадків доповідей російському командуванню підлеглими неправдивої інформації для отримання грошової винагороди за нібито "виявлення польотів і фактів збивання безпілотних літальних апаратів", - йдеться в повідомленні.

За словами спікера Міністра оборони Дмитра Гуцуляка, 12 серпня особовим складом одного з постів повітряного спостереження супротивника був відкритий вогонь з метою імітації обстрілу безпілотного літального апарату.

Надалі як "доказ" факту збивання безпілотного літального апарату Об'єднаних сил окупаційному командуванню були надані знайдені уламки значно раніше збитого зразка, зазначив спікер.

Раніше видання "Донбас. Коментарі" повідомляло про те, що безпілотник ОБСЄ "засік" на Донбасі нову російську бронетехніку.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.