Бойовики не припиняють обстріли: найгарячіше під Маріуполем

Втрат з української сторони не зафіксовано

15 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці дванадцять разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці в фейсбук.

"Ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "СХІД" противник здійснив 9 обстрілів позицій Об'єднаних сил: неподалік Гнутово, Павлополя, Водяного, Опитного а також в районі Авдіївки та Лебединського.

В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "ПІВНІЧ" противник здійснив 3 обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Південного і Новолуганського.

"За минулу добу втрат з нашого боку через ворожі обстріли не було. З початку поточної доби противник, загалом, дотримується режиму припинення вогню", - додали в штабі ООС.

Раніше портал "Донбас. Коментарі" повідомляв про те, що ОБСЄ зафіксувала на тимчасово окупованих територіях десятки артилерійських установок бойовиків, розміщених з порушенням ліній відводу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.