Вибух балончика на Луганщині: 11-річну дитину госпіталізовано

С ожогами малыша госпитализировали в алчевскую травматологию

Вчора, 19 серпня у відділення травматології в центральну лікарню окупованого Алчевська доставили 11-річного жителя Брянки. Про це повідомила прес-служба "МНС ЛНР"

"Діагноз: опік лівої щоки, лопатки, суглоба правого коліна і ступні на площі 3%. Стан стабільний, середньої тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Батьки потерпілого хлопчика розповіли, що трагедія сталася ще в суботу ввечері.

"Компанія друзів розвела багаття в покинутій будівлі. Комусь із хлопців прийшла в голову ідея кинути у вогонь балончик з легко воспламенімой рідиною. Балончик від високої температури вибухнув, а хлопчик, який сидів поруч з багаттям отримав опіки. У "швидку допомогу" батьки не звернулися: лікували дитину самостійно. Не отримавши результату, звернулися за кваліфікованою допомогою лише на наступний день після отримання травм", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше видання "Донбасс.Комментаріі" повідомляло про гостру проблему нестачі кваліфікованих лікарів в Донецькій області, зокрема, в регіонах, що тимчасово окуповані. Як розповів директор Департаменту охорони здоров'я Донецької обласної державної адміністрації Юрій Узун, практично всі високоспеціалізовані заклади, які були в Донецькій області, залишилися на тимчасово непідконтрольною Україні території. Спочатку вивезти людей, обладнання та це все десь розмістити було технічно неможливо.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.