У Краматорську невідомий заклав вибухівку в готелі і загрожує стріляниною по людях

Готель "Краматорськ" оточений спецзагоном поліції

Сьогодні в Краматорську Донецької області близько 12:00 на електронну пошту Нацполіціі надійшло повідомлення про закладену вибухівку біля готелю "Краматорськ". Також відправник листа заявив, що після проведеного вибуху, він збирається відкрити вогонь по присутніх в готелі з автомата.

На вказане місце негайно виїхав спецзагін поліції і вибухотехніки. Вони оточили територію навколо готелю і встановили зв'язок з терористом.

Невідомий пояснив свої дії бажанням помститися за кровопролитну війну на Донбасі. Він стверджує, що збирається привести в дію саморобний 122 мм вибуховий пристрій, яке розміщене в машині на парковці.

На даний момент проводиться перевірка, сапери шукають вибухівку.

Нагадаємо, видання "Донбасс.Комментарі" писало про нещасний випадок, який стався з 11-річним жителем Луганської області ще в суботу.

Крім того, днями армія бойовиків зазнала втрат після того, як під час навчань на етапі подолання водної перешкоди потонув російський танк. Слідом за броньованою військовою машиною на дно опустилися і четверо бійців окупаційних військ, врятувати їх не вдалося.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.