В "Донецькій республіці" урочисто підняли російський триколор

Окупанти відзначають день державного прапора Росії

Сьогодні, 22 серпня, в центрі Донецька замість прапорів "ДНР" було піднято російський триколор. Про це повідомляють ЗМІ з непідконтрольних територій, опублікувавши відповідне відео.

Російський прапор піднято над центральною площею міста, прямо на тригранного пілоні. Також триколор з'явився на "адміністративних" будівлях "Донецької республіки" і над куполом бібліотеки ім. Крупської.

tK-UpLE8nymMVL-lGF1k8TXi8.jpg

Також повідомляється, що прапори Росії підняли в Луганську. Дана акція присвячена Дню державного прапора в Росії і проходить з 15 по 22 серпня.

Нагадаємо, видання "Донбас. Коментарі" повідомляло про те, що в непідконтрольних Донбасі пройде перепис населення, ініційована бойовиками т.зв. "ДНР". Відповідно до опублікованого листа, жителям окупованих територій необхідно надати про себе повну інформацію з таких питань: стать; дата народження; місце народження; стан в шлюбі; громадянство; національна приналежність; освіту і навчання; володіння мовами; джерела коштів для існування; зайнятість і безробіття; міграція.

Для жінок також передбачені питання про кількість народжених дітей і датою народження першої дитини. Повідомляється, що перш ніж перейти до цих питань, переписувач попросить перерахувати всіх, хто постійно проживає за даною адресою або на момент обліку населення, відзначаючи, ким вони доводяться один одному.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.