ВСУ завдали нищівного удару по бойовиках: десятки загиблих, знищена військова техніка

Волонтер називає цю операцію найбільш швидкої і успішної за всі роки ООС

У соціальній мережі з'явилося відео спецоперації Об'єднаних сил, в результаті якої було знищено база окупаційних сил РФ на Донбасі. Відповідний ролик опублікував у себе в Facebook волонтер Юрій Місягін.

За його словами, операція, в якій були задіяні бійці 54-ї бригади ЗСУ, пройшла за тиждень до перемир'я.

"Завдяки злагодженим та чітким діям, а в операції брало участь всього 35 чоловік, групам вдалося практично повністю знищити базу терористів і всю техніку, яка знаходиться там", - зазначено в повідомленні.

Зокрема, мова йде про ЗРК Стріла-10, командно-штабну машину, армійський позашляховик, вантажний кран, два БМП, а також 16 вантажівках Урал і Камаз.

Крім того, бойовики понесли втрати в особовому складі: 20 терористів ліквідовано, 11 - поранених.

"Вчасно отримана інформація зі штабу ОТУ "Південь" про концентрацію сил ворога, грамотно і таємно проведена розвідка безпілотниками і дронамі, початок операції в найнесподіваніший час для ворога, удар з різних місць і з різної дистанції, швидкість і частота ударів і постійно коригуємий вогонь з повітря - ось в чому запорука успіху", - резюмував Мисягін.

Нагадаємо, раніше видання "Донбасс.Комментаріі" повідомляло про втрати, які понесли українські захисники в період т.зв. "хлібного перемир'я".




Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.