Начальник луганського автодору підозрюється у "втраті" майже 1,5 мільйона

Суд визначив заставу в розмірі 39 тисяч гривень

Сьогодні заступнику начальника одного з відділів Служби автомобільних доріг в Луганській області повідомлено про підозру у службовій недбалості, що призвела до збитків у загальній сумі 1 мільйон 400 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Так, розслідуванням встановлено, що за результатами відкритих торгів у грудні 2016 року Службою автомобільних доріг в Луганській області укладено договір з комерційною організацією на проведення поточного середнього ремонту автодороги державного значення на території підконтрольної Києву території.

За умовами договору підрядної організації було перераховано аванс за виконання робіт в розмірі 3 мільйони гривень.

Зазначена посадова особа, на яке покладалася відповідальність за контроль якості та обсягів виконання робіт на об'єкті, не перевіривши зазначену в наданих підрядником документах інформацію, підписало акт виконаних робіт, в який були внесені недостовірні відомості про обсяги виконаних робіт. В результаті такої недбалості власники комерційної структури заволоділи бюджетними коштами в розмірі майже 1,5 мільйона гривень.

Наразі слідчими слідчого управління ГУНП в Луганській області, було пред'явлено підозру зам начльніку відповідального відділу. Суд визначив йому міру припинення у вигляді застави в розмірі 38 тисяч 420 гривень. Згідно зі статтею, яку інкримінують чиновнику-тюхтій, йому загрожує позбавлення волі на термін від 2 до 5 років з трирічним позбавленням права обіймати певні посади.

Нагадаємо, сьогодні видання "Донбасс.Комментаріі" повідомляло про операцію СБУ про затримання інтернет-агітатора антидержавної ідеології в Сєвєродонецьку.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.