Під Донецьком знайшли авіабомбу вагою у чверть тонни

Ракета осталась здесь со времен Второй мировой войны

Поблизу Лиману Донецької області в лісосмузі виявили авіаційну бомбу вагою 250 кілограмів. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Донецькій області.

"21 серпня в лісовому масиві поблизу міста Лиман піротехніки Головного управління ГСЧС України в Донецькій області вилучили авіаційну бомбу часів Другої світової війни", - йдеться в повідомленні рятувальників.

Відзначається, що вибухонебезпечну знахідку знищили в установленому порядку на одному з вибухових полігонів Донецької області.

Нагадаємо, раніше видання "Донбас. Коментарі" повідомляло про тривожне збільшення снайперів зі складу ЗС РФ на лінії розмежування з окупованих Донбасом.

"З метою нанесення втрат особовому складу Об'єднаних сил, противник збільшив кількість своїх снайперських пар в передових підрозділах. Підготовка ворожих снайперів здійснюється під керівництвом російських інструкторів", - зазначено в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони України.

Відзначається, що для цих цілей залучають колишніх і діючих військовослужбовців спеціального призначення Збройних Сил російської Федерації, як на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях, так і в Росії.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.