Російські найманці імітують демонтаж укріплень в Станиці Луганській

Такі дії провокують зрив умов Мінських домовленостей

Незаконні збройні формування ОРДЛО продовжують імітувати роботи по демонтажу фортифікаційних споруд, розташованих на ділянці розведення номер 1 (Станиця Луганська). Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил на сторінці в Facebook.

"Зокрема, замість активних дій з демонтажу фортифікаційних споруд, російські найманці з тильного боку розмістили чергову тимчасову споруду "кунг " з написом так званого СЦКК, тим самим зафіксувавши свою присутність на ділянці розведення №1", - зазначено в повідомленні.

При цьому наголошується, що відповідно до Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи і інших Мінських домовленостей ділянку розведення "Станиця Луганська" повинна бути вільною від будь-яких військових структур.

Таким чином, зазначені дії бойовиків ставлять під зрив виконання Мінських домовленостей з розведення сил і засобів, таким чином окупаційна адміністрація не дає можливості українській стороні перейти до реальних дій по ремонту зруйнованої частини моста.

Нагадаємо, раніше портал "Донбас. Коментарі" повідомляв про рішення адміністрації Луганської області побудувати в Станиці тимчасовий обхідний міст на час ремонту основного через річку Сіверський Донець.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.