У Донецьку встановлять бюст на згадку про загиблого ватажка терористів Захарченко

Відкриття пам'ятника відбудеться в дату його ліквідації - 31 серпень

У т.зв. "ДНР" в річницю смерті лідера терористичної проросійської організації Олександра Захарченко вирішили встановити його бюст в Парку культури. Про це передають ЗМІ з непідконтрольних Києву територій Донецької області.

"На алеї героїв в донецькому Парку культури і відпочинку імені Ленінського комсомолу 31 серпня 10:00 відбудеться урочисте відкриття бюста Олександра Захарченко", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що бюст виготовлений на замовлення уродженця Донбасу мецената Володимира Некрасова, який в 2018 році подарував Донецьку пам'ятник князю Володимиру Великому.

Відзначимо, що 16 серпня 2019 року в "республіці" був представлений пам'ятник, присвячений Захарченко, в повний зріст, який встановлений на бульварі Пушкіна, біля того самого ресторану, де главу "ДНР" підірвали. Пам'ятник викликав обурення у запеклих шанувальників Захарченко і глузування у його супротивників.

picture

Нагадаємо, колабораціоніст з Росією і глава т.зв. "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко загинула 31 серпня 2018 у результаті вибуху в ресторані "Сепар" на бульварі Пушкіна в Донецьку. Поруч з ним в момент вибуху знаходився його охоронець, який теж помер. Кафе належало голові охорони Захарченко. У смерті ватажка проросійських терористів місцеві колабораціоністи звинувачують двох затриманих "українських диверсантів" і особистого охоронця Захарченко, який зник з місця події.

Раніше видання "Коментарі. Донбас" повідомляло про нищівний удар, який завдали українські захисники посеред табору ворога.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.