Аварія в Іловайську: три райони залишилися без електрики

Про терміни ремонту на підконтрольній бойовикам підстанції поки повідомити не можуть

Сьогодні на підстанції "Авангард 110 кВ", розташованої на території тимчасово окупованого Іловайська, сталася аварія. В результаті без світла залишилися три райони Донецької області. Про це повідомляє служба "МНС ДНР", передає видання "Східний варіант".

Так, без електрики залишилися понад 25 тисяч абонентів в трьох районах окупованій території Донека регіону.

У Новоазовському районі відключено від електропостачання 12 тисяч 500 абонентів, в Тельманівському - 12 тисяч 859 абонентів. Також відключення сталося і в Старобешівському районі області, проте поки невідомо, скільки абонентів залишилося без електрики.

Як і передбачалося, т.зв. "МНС ДНР" не може спрогнозувати терміни по відновленню роботи підстанції, люди отримують розрізнену хаотичну інформацію.

Нагадаємо, лише минулого тижня видання "Донбас. Коментарі" повідомляло про те, що 80 тисяч людей залишилися без води в Луганській області. Тоді в результаті аварії на водонасосной станції питна вода перестала подаватися в центральній, південній частині міста Лисичанська, міст Новодружеська і Привілля.

У зв'язку з цим в міській раді пройшло екстрене засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв'язку з припиненням поставок електричної енергії на об'єкти "Лісічанскводоканал".https://donbass.comments.ua/ua/news/society/accidents/421-desyatki-tysyach-zhiteley-luganskoy-oblasti-ostalis-bez-vody.html



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.