Росія обмежить в'їзд для найманців Донбасу з паспортами Л / ДНР

Для повернення в Росію, їм необхідно буде отримати відповідний дозвіл

Командування російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях під виглядом підготовки до "перепису населення" з жовтня проводить уточнення мобілізаційного ресурсу. Про це розповів представник Міноборони Дмитро Гуцуляк, посилаючись на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони, передає "Укрінформ".

"До проведення заходу залучені військові комісаріати та військові комендатури російських окупаційних військ. Зібрану інформацію передбачено внести в загальну базу даних до початку т.зв." перепису ", - сказав він.

За словами спікера, в з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС Російської Федерації уточнюються списки військовослужбовців-найманців, які прибули з території РФ і отримали "паспорта" т.зв. "ДНР / ЛНР", для включення до мобілізаційного резерву, перебування в якому не дозволить їм після звільнення з військової служби виїхати без відповідного дозволу за межі тимчасово окупованій території.

Нагадаємо, вчора портал "Донбас. Коментарі" повідомляв про обмеження при виїзді з території ОРДО, встановлене "указом" голови т.зв. "ДНР" Денисом Пушиліним. Так, це обмеження буде діяти для "чиновників", які нібито мають деякою "державною таємницею" самопроголошеної республіки.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.