Позиції ВСУ активно обстрілюють із заборонених мінометів

Противник продовжує грубо порушувати «режим тиші»

У середу, 28 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці 14 разів порушили режим припинення вогню. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомляє прес-центр ООС.

"Ворог обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із забороненої зброї - мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "СХІД" противник здійснив 7 обстрілів позицій Об'єднаних сил: поблизу Лебединського, Павлополя, Водяного, Широкіно.

"Неподалік Широкіно з метою нанесення максимального шкоди військовослужбовцям збройних сил, ворог застосував безпілотний літальний апарат з підвісом, на якому був закріплений для скидання гранатометний постріл (ВОГ-17)", - додали в штабі.

Також бойовики обстріляли позиції українських військовослужбовців в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "ПІВНІЧ": обстріли були зафіксовані поблизу Новолуганського, Зайцево, Новотошковського, Майорського і неподалік Південного.

"В районі гуманітарного дорожнього коридору "Горлівка - Бахмут", супротивник обстріляв цивільну інфраструктуру. Це представляло загрозу мирному населенню та персоналу, який перебував на КПВВ "Майорське"", - відзначили в штабі ООС.

За минулу добу втрати в результаті обстрілу ворожих до української сторони не зафіксовані.

Раніше "Донбас. Коментарі" повідомляв про те, що бойовики збільшили винагороду за збиття українських дронов.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.