Окупанти застосували озброєння БМП, гранатомети і стрілецьку зброю

Вихідний день на сході країни не пройшов спокійно

В Україні на сході вчора, 8 вересня, окупанти застосували озброєння БМП (бойової машини піхоти), гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. Всього за добу позиції українських вояків обстріляли дев'ять разів, передає прес-служба Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

Як зазначається, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" супротивник здійснив вісім обстрілів позицій української армії.

"Поблизу Гранітного обстріли велися зі стрілецької зброї, неподалік Красногорівки - з автоматичного гранатомета, близько Верхньоторецького - з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Двічі окупанти здійснили обстріл неподалік Миколаївки - з великокаліберних кулеметів, в районі Авдіївки - з автоматичного гранатомета, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів і поблизу Лебединського - з мінометів калібру 120 мм, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

При цьому, один український військовослужбовець отримав бойове травмування.

"З початку поточної доби порушень режиму припинення вогню з боку окупантів не зафіксовано", - підкреслили в прес-службі. 

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що окупанти порушили заборону на використання будь-якої зброї.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.