Випускників російських військових ВУЗів призначають на офіцерські посади, - розвідка

У ОРДЛО також продовжують прибувати військовослужбовці з елітних підрозділів

На тимчасово окупованій території у Донецькій і Луганській областях на первинні офіцерські посади призначають випускників російських вищих військово-навчальних закладів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, для підвищення рівня спеціальної підготовки диверсійно-розвідувальних груп і снайперських пар, продовжують прибувати військовослужбовці з елітних підрозділів спецпризначення Збройних сил Росії. Це відбувається через ділянки, які (на даний момент) не підконтрольні Україні.

"Новоприбулі на окуповану територію кадрові російські військовослужбовці відрізняються вкрай негативним ставленням до місцевого населення, особливо до так званих "нових громадян Росії", що працюють в системі тилового забезпечення супротивника", - йдеться в повідомленні.

Вже відомо, що в зв'язку з цим зросла кількість застосування зброї при виникненні конфліктних ситуацій.

"Зокрема, 15 вересня, при спробі застосувати зброю в громадському місці під час суперечки з представниками так званих "місцевих правоохоронних органів", важко поранили російського окупанта", - пояснили в прес-службі розвідки.

При цьому, підрозділи української армії знаходяться напоготові до провокаційних дій з боку окупантів.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що значна кількість російського військового майна була списана. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.