Сьогодні на сході України окупанти стріляли з різних видів озброєння

Противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів поблизу Авдіївки

Збройні формування на сході України сьогодні, 27 вересня, почали день з мінометних обстрілів. Ворог вже зробив вісім обстрілів з різних видів озброєння, зокрема, випустив 24 міни 120-го і 82-го калібрів, передає прес-служба Міністерства оборони України.

Як зазначається, мінометні обстріли по українських захисниках окупанти почали вести у напрямку населеного пункту Травневе і Новолуганське. Це сталося близько 01:00.

"Протягом години, від населеного пункту Пікузи, окупанти вели вогонь з озброєння Бойової машини піхоти (БМП) і стрілецької зброї по нашим захисникам біля Водяного. Також ворог застосовував міномети 82-го калібру по захисникам населеного пункту Луганське. А по позиціях українських воїнів поблизу Новолуганське стріляли з гранатометів різних систем", - йдеться в повідомленні.

З 09:50 противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів поблизу Авдіївки, а після 11:00 - противник продовжив обстріл з мінометів вже 120-го калібру по захисникам Луганського.

"Підрозділи Об'єднаних сил, дотримуючись Мінські угоди, адекватно придушували ворожу збройну активність. Втрат внаслідок ворожих обстрілів з початку поточної доби серед наших захисників України немає", - пояснили в прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що інтенсивні тренування персоналу "військових комісаріатів" почалися у ОРДЛО.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.