Окупанти випустили дев'ять мін по захисникам Водяного

Режим тиші на сході України сьогодні вже був порушений

На лінії бойового зіткнення сьогодні, 30 вересня, окупанти вже шість разів порушили режим тиші. З цієї кількості обстрілів ворог тричі застосовував міномети, передає прес-служба Міністерства оборони України.

Як зазначається, у напрямку від населеного пункту Пікузи окупанти вночі випустили дев'ять мін калібру 82 мм по захисниках Водяного. Ще протягом години вони вели обстріл з озброєння Бойової машини піхоти (БМП) і стрілецької зброї.

"Вночі ворог вів вогонь від Докучаєвська з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по захисникам Новотроїцького. Вранці окупанти відновили мінометні обстріли позицій Українських героїв", - йдеться в повідомленні.

Так, обстріл з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по українським захисникам Зайцевого вели з 06:25 ранку. Противник випустив 10 мін калібру 82 мм і вів прицільний обстріл.

"З 06:45 розриви 10 ворожих мін 82-го калібру також зафіксували наші воїни поблизу населеного пункту Шуми. Окупанти вели мінометний обстріл за напрямком від Шахти 6-7 окупованої Горлівки, застосовуючи ще й автоматичні станкові гранатомети", - пояснили в прес-службі.

Режим тиші зі стрілецького озброєння в районі Опитного і Новомихайлівки був порушений із 08:00. 

На даний момент відомо, що з початку поточної доби бойових втрат серед українських захисників немає.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що людей без паспортів "ЛНР" і "ДНР" почали затримувати окупанти.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.