Маріуполець "надув" державу на електриці

Підприємець створив махінацію, яка завдала збитків державі майже на 320 тисяч гривень

Прокуратурою Донецької області 34-річному керівнику товариства з обмеженою відповідальністю повідомлено про підозру за фактом заволодіння грошовими коштами шляхом зловживання службовими обов'язками, яке завдало збитків місцевому бюджету на суму понад 318 тисяч гривень. Про це передає прес-служба прокуратури.

Так, ще в кінці 2016 року ТОВ уклало з маріупольським підприємством електричних мереж зовнішнього освітлення "Міськсвітло" договір на поставку електрично иллюминационного обладнання, проте поставив замовнику три світлові композиції, нижче за ціною, що не відповідають технічним вимогам, зазначеним у тендерній документації. У подальшому вказане обладнання прийнято на баланс комунального підприємства, в результаті чого міському бюджету завдано матеріальної шкоди майже на 320 тис грн.

Зараз триває досудове розслідування, вирішується питання про накладення арешту на майно підозрюваного для забезпечення цивільного позову.

Нагадаємо, раніше портал "Донбас. Коментарі" повідомляв, що полонений журналіст з України Станіслав Асєєв був засуджений на 15 років ув'язнення так званим "судом ДНР".



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.