В Авдіївці проходить мітинг проти підвищення комунальних тарифів

Жителі обурені майбутнім підвищенням тарифів на 50%

Сьогодні під стінами КП "Служба єдиного замовника", який постачає населення прифронтової Авдіївки теплом у квартирах, зібралися люди, обурені можливим подорожчанням послуги. Про це повідомляє видання "Східний варіант".

Споживачі в жаху отримали звістку про те. що підприємство підвищує тарифікацію на 50% з листопада нинішнього року.

При цьому опалювальний сезон в Авдіївці почався ще 14 жовтня.

Керівник підприємства теплового Олексій Филлипенко вийшов до мітингувальників, щоб пояснити причини перерахунку тарифікації, люди накинулися на нього з запитаннями і критикою.

Нагадаємо, портал "Донбас. Коментарі" повідомляв, що Донецька область може з наступного місяця залишитися без води через багатомільярдних заборгованостей.

"Це питання розглядається в РНБО для того, щоб захистити наше підприємство від відключення. Але питання великий і не може розглядатися на рівні відключення електроенергії. Треба шукати шляхи, як вивести підприємство з фінансової кризи, будемо називати це своїми словами. Є питання роботи на ОСЬ (тимчасово окупованих територіях України, - прим. ред.), перетину лінії розмежування, розрахунку наданих послуг на окупованих територіях", - поспішає пояснити губернатор області Павло Кириленко.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.