Сьогодні терористи тричі обстріляли позиції ВСУ

Вогонь не припав на ділянки розведення сил

Незаконні збройні формування так званих "ДНР" тричі обстріляли позиції об'єднаних сил на сході України з початку доби 24 жовтня, при цьому ділянки розведення сил та засобів у районах Золотого Луганської області та села Петровського Донецької області під обстріл не потрапили. Про це передає "Інтерфакс-Україна".

"Захисники України кожен раз вели адекватні оборонні дії, пригнічуючи ворожу активність зі стрілецької зброї. За наявною інформацією, з початку поточної доби втрат серед наших героїв в результаті ворожого вогню немає", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті Міністерства оборони України.

Відзначається, що два обстрілу припали на район Мар'їнка Донецької області, ще один - на район смт Талаківка Кальмиусского району Маріуполя. Під час обстрілу бойовики використовували ручні протитанкові і автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Нагадаємо, портал "Донбас. Коментарі" повідомляв про загибель нацгвардейца Дмитра Антикова під час виконання бойового завдання сьогодні вночі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.