Розведення сил: окупанти зібралися проводити навчання

Робочим в ОРДЛО вже відправили повістки про призов

Окупаційна влада оголосила про проведення спільних навчань. Для цього вона планує залучити, як окупаційні адміністрації, так і підрозділи окупаційних військ, інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, провести навчання окупанти вирішили на тлі проведення процесів розведення військ. До навчань також будуть залучатися ряд незаконних збройних формувань.

Українська розвідка встановила, що під час навчань окупанти хочуть розгорнути польові пункти управління окупаційних військ. А ще планують вивести на полігони підрозділи з'єднань та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) Збройних Сил Російської Федерації. Це будуть робити з метою відпрацювання практичних дій на місцевості.

При цьому, в Окремих районах Донецької та Луганської областей (ОРДЛО), військові комісаріати відправили підприємствам повістки про призов робітникам на військові збори. Контролювати проведення навчань окупантів будуть представники штабу Південного військового округу (Ростов-на-Дону) Збройних сил Росії.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що на Луганщині почали проводити розведення сил.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.