Книжкову ярмарку проведуть в одному з міст Донбасу

Мешканці Маріуполя зможуть продати або обміняти книги

Придбати, обміняти або подарувати книги можна буде у Маріуполі, Донецької області. Прийняти участь у ярмарку пропонують всім охочим, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, ярмарок вирішили назвати "Vezha Book Space". Вона відбудеться на вихідних, 14 і 15 грудня, у культурно-туристичному центрі "Vezha". Такий захід у місті будуть проводити вже в третій раз.

В прес-службі підкреслюють, що це прекрасна можливість для мешканців міста продати книгу. Але продати вже прочитану книжку, а натомість, практично за копійки придбати інше цікаве видання. Також можна обмінюватися книгами. Ярмарок проводиться також з метою спілкування. Саме тут можна буде поділитися своїми враженнями про те, чи інше видання. 

Всі, хто хочуть взяти участь у ярмарку, попередньо повинні зареєструватися. Зробити це можна зателефонувавши за номером: 38 (097) 618 40 85. Під час реєстрації потрібно повідомити своє ім'я і прізвище, тип представленої літератури, приблизну кількість книг, час і день присутності на ярмарку. Захід триватиме з 10:00 до 19:00.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що роботодавці у Покровську вже можуть користуватися вебпорталом.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.