Фестиваль для літніх людей "Модники і модниці" проведуть на Донбасі

Кастинги вже проходять у палацах культури Маріуполя

Відбіркові тури серед модників і модниць похилого віку вже проходять в Маріуполі, Донецької області. Таким чином в місті вибирають кандидатур для участі у фестивалі для літніх людей "Модники і модниці", який відбудеться 24 грудня, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, відбіркові тури проводять прямо в місцевих палацах культури. На даний момент кастинги пройшли вже понад 50 осіб. Вони презентували себе, свою зовнішність і свою особистість. Цим вони показали, що вік, насправді - не головне і не завада.

В прес-службі підкреслюють, що всі, хто успішно пройде відбіркові етапи, зможе взяти участь у гала-концерті Другого міського фестивалю "Модники і модниці". Ще вони зможуть знятися в тематичній фотосесії.

Організатори запевняють, що боятися фестивалю, або фотосесії, не варто. З усіма учасниками будуть працювати стилісти, візажисти і перукарі. Вони зможуть створити неповторні образи для кожного.

Вже відомо, що для фотосесії будуть взяті локації такі, як вулиці Маріуполя, історичні будівлі, супермаркет і фотостудія. Пізніше, роботи надрукують на подарункових календарях на 2020 рік. Ще всі модники і модниці отримають пам'ятні сувеніри.

Всі, хто бажають взяти участь у пробах і у фестивалі, можуть звернутися за інформацією написавши листа на електронну пошту [email protected]. Зробити це необхідно до 1 грудня. Також можна зв'язатися за телефоном: 068-78-27-388.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в перший день зими контрольні пункти в'їзду-виїзду переходять на новий графік.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.