Бліц-фотоконкурс "Моя правова держава" проведуть на Донбасі

Подати роботи школярі можуть до 12 грудня

В Донецькій області вже з понеділка, 9 грудня, стартує бліц-фотоконкурс "Моя правова держава". Його проведуть в рамках Всеукраїнського тижня права, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, прийняти участь у конкурсі можуть усі школярі, які тільки побажають. Конкурс буде поділений на дві вікові категорії: з 8 до 12 і з 13 до 17 років. В результаті, оберуть переможців за такими номінаціями: "Я - громадянин України!", "Життя людини - найвища цінність", "Правила поведінки для вихованої дитини", "Ми під захистом", "Мої права".

За словами головного спеціаліста департаменту освіти міськради Анни Горло, такі заходи виховують у дітей розуміння важливості правової освіти.

Так, подати заявку на участь та відправити фотографії можна на електронну пошту: [email protected]. Знімки повинні бути збережені в форматах JPEG чи JPG. Дедлайн подачі робіт - 12 грудня.

Крім цього, в Маріуполі проведуть заходи до яких буде залучено "шкільних офіцерів". Школярі зможуть побувати на інтернет-уроці у формі веб-конференції. До цього уроку приєднаються маріупольські старшокласники. Загалом, тиждень права завершиться 13 грудня.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що мешканців Донбасу запрошують на безкоштовний концерт.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.