"Морозні візерунки" з'явилися в Маріуполі

Дітям в місті дозволили розмалювати центр сучасного мистецтва

В Донецькій області в місті Маріуполь вирішили хоч якось створити новорічний настрій і зробили штучні "морозні візерунки". Для цього провели спеціальний майстер-клас, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, школярам у місті дозволили розписати вікна центру сучасного мистецтва імені Куїнджі. Скло прикрасили візерунками різдвяної тематики. Майстер-клас для діток провів місцевий аквалерист Борис Довганюк.

Так, присутні навчилися техніці роботи з аквареллю. Сам же аквалерист впевнений, що відкрити в собі талант художника може кожен. Він поділився з дітьми деякими професійними секретами.

Борис Довганюк зміг опанувати живопис всього за два роки, а також техніку письма. Ще він встиг сформувати свій характерний стиль. Чоловік сподівається, що можливо його майстер-клас допоміг комусь із присутніх відкрити в собі новий талант і пов'язати своє майбутнє з мистецтвом. Також в цій галереї він зміг провести вже кілька персональних виставок. Здебільшого, він зображує природу.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що власники магазинів і кафе в Авдіївці будуть боротися за краще новорічне оформлення.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.