Різдвяні свята тривають: три дні в Бахмуті відбудуться гуляння

Гості та мешканці міста можуть навчитися вуличних танців і плести паперову лозу

В Донецькій області в місті Бахмут продовжують відзначати Різдво і зимові свята в цілому. У найближчі три дні очікується цікава і різноманітна програма, передає прес-служба Бахмутської міської ради.

Як зазначається, вже завтра, 11 січня, з 10:00 і до 13:00 відбудеться "Зимова казка". В рамках програми буде працювати різдвяна майстерня, а ще проведуть майстер-клас з акварелі. Все це буде проходити у Бахмутському центрі технічної творчості дітей та юнацтва, який розташований на вулиці Горбатова, 42.

Вже о 14:00, в Бахмутському Міському Центрі дітей та юнацтва, на вулиці Миру, 58, проведуть майстер-клас з брейкінгу (вуличним танцям).

У неділю, 12 січня, гості та місцеві мешканці Бахмута можуть взяти участь у майстер-класі з плетіння паперової лози. Захід проведуть в Центральній міській бібліотеці (вул. Миру, 28). Початок в 10:00.

З 14:00 розпочнеться танцювальний майстер-клас "Брейк-Джем". Відвідати його можна в Бахмутському Міському Центрі дітей та юнацтва (вул. Миру, 58).

Вже у понеділок, 16 січня, відбудеться міський відкритий фестиваль православної хорової музики. Він розпочнеться о 14:00 в Бахмутському міському центрі культури і дозвілля імені Євгена Мартинова (площа Свободи, 1).

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що міжнародний архітектурний фестиваль проведуть на Донбасі.




Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.