Показ молодих дизайнерів відбудеться на Донбасі

Діти самі зможуть зшити одяг і презентувати його на подіумі

На початку весни у Донецькій області в місті Маріуполь відбудеться показ молодих дизайнерів "Junior Fashion Day". Це буде унікальний дизайнерський показ, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, взяти участь у показі можуть всі, хто тільки забажає. Для цього потрібно зшити одяг для показу і пройти попередню реєстрацію. Однією з умов є те, що у молодих дизайнерів повинен бути досвід у швейній справі. Ще до показу потрібно підготувати 10 унікальних образів.

Також, взяти участь у заході можуть діти-моделі. При цьому, брати участь в показі кличуть діток не тільки з Маріуполя, але й з усієї України. Показ будуть проводити з метою підтримки молодих дизайнерів і популяризації цього творчого напрямку.

В прес-службі підкреслюють, що такі діти самі пошиють собі костюми і покажуть їх публіці на подіумі. В рамках програми також проведуть інклюзивний перформанс. Таким чином, на один день Маріуполь зможе стати епіцентром дитячої моди.

Самі ж присутні гості зможуть побачити дефіле від юних модельєрів, театральні та музичні виступи, взяти участь у благодійній лотереї та інших творчих заходах. Детальнішу інформацію щодо заходу можна дізнатися за телефоном: 380508166511, або написавши листа на електронну адресу [email protected].

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що Новорічна ялинка з Маріуполя увійшла в ТОП-5 кращих ялинок в країні.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.