Стало відомо, скільки людей відвідали "віденський" каток в Маріуполі

Відвідувачів тягне створена романтична атмосфера на ковзанці

Майже 30 000 чоловік відвідали "віденський" каток, який в цьому році, відкрили в Маріуполі в Театральному сквері. Такі дані наведені всього за три тижні роботи ковзанки, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, ця цифра вже перевищила кількість відвідувачів за два попередні сезони 2018 і 2019 років. Але тоді каток був розташований в іншому місці.

За словами начальника міського спортивного комплексу "Азовець" Миколи Саричева, на новій ковзанці за один сеанс можуть покататися до 200 чоловік. На старій ковзанці всього 100 відвідувачів могли пропустити на один сеанс.

Крім цього, романтична атмосфера, яку створили в цьому році, надзвичайно приваблює місцевих мешканців і гостей відвідувати ковзанку. Сам каток кільцевої форми, а ще він має ілюмінаційне оформлення. Зробили для відвідувачів і криту палатку для знаходження.

У прес-службі наголошують, що з 6 січня були внесені зміни в графік роботи ковзанки. Безлімітного катання вже немає. Як вдень, так і ввечері, каток працюватиме по сеансах. По 50 хвилин триватимуть два денних сеанси. Всі інші сеанси будуть по 40 хвилин. Каток працює з 09:00 до 21:20.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що камерний хор з Донбасу переміг в міжнародному конкурсі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.