Випити вина і з'їсти сиру мешканців Донбасу кличуть у Маріуполь

Фестиваль сиру і вина проведуть на Донбасі

В Донецькій області всі місцеві мешканці зможуть побувати на одному з яскравих заходів - "Фестивалі сиру і вина". Цей проект буде реалізований за рахунок "Громадського бюджету", передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, всього в місті перемогли шість проектів, завдання яких, сприяти розвитку туризму, культури і спорту в місті. І всі ці проекти хочуть реалізувати в цьому році. Фестиваль сиру і вина буде одним з яскравих заходів. Воно об'єднає сироварів, кухарів та вуличних торговців їжею.

За словами начальника відділу розвитку туризму КП "m.EHUB" Вікторії Давви, акцент у цьому фестивалі зроблять на сирі. А саме - його різновидах, історії виникнення і правильному поєднанні з напоями або стравами.

Ще під час фестивалю будуть проводити різні воркшопи, майстер-класи за участю сомельє і професійних кухарів. Провести фестиваль сиру і вина вирішили тому, що винні і сирні фестивалі влаштовують у всьому світі і вони користуються великим попитом у людей. У Маріуполі, ці два фестивалі вирішили об'єднати, тому буде не просто сир, або вино, а фестиваль сиру і вина.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що вареники, кутю та узвар готувала молодь на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.