Жителів Сєвєродонецька запрошують подискутувати на важливі теми

Мета заходу - підвищити якість культури спілкування

У наступну суботу, 7 вересня, в місті Сєвєродонецьк на площі Перемоги відбудеться "Фестиваль думок-2019". Про це повідомляють організатори заходу в фейсбук.

"В день фестивалю буде велика кількість дискусій на суспільно важливі теми з участю цікавих спікерів - лідерів думок, які можуть розповісти про своїх темах, підтримати дискусію з опонентами або людьми, що симпатизують цій тематиці", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що всі бажаючі зможуть почути хвилюючі виступи, обмінятися думками щодо суспільно-політичних питань, отримати нові знання та свіжі ідеї, взяти участь у семінарах.

"В день фестивалю плануємо створити з Сєвєродонецька - центр культурного життя сходу України. Але не єдиними дискусіями так сказати)) але і майстер-класами, перформансами, великий дитячої локацією, музичним концертом, кинопоказом", - додали організатори.

Раніше портал "Донбас. Коментарі" повідомляв про те, що 18 серпня на площі Сєвєродонецького міського Палацу Культури відбувся етнічний фестиваль "Луганщина Єднає".



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.