Фото активістки з Маріуполя повісили в київському метро

Роботу фотографа визнали найкращою на всеукраїнському конкурсі

В фойє станції київського метро "Золоті ворота" повісили фото громадської активістки з Маріуполя. Її знімок переміг на всеукраїнському конкурсі, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, на цій станції метро відкрили виставку переможців всеукраїнського фотоконкурсу, який присвячений подоланню стереотипів щодо жінок та їх можливостей в українському суспільстві.

"У кожного з нас є свої переконання і бачення, які визначають чоловіка або жінку, що повинен робити чоловік, а що жінка. Чи не краще зосередитися на тому, що краще визначає кожного з нас, незалежно від статі, як ми долучаємося до створення кращого світу, в якому рівні права і можливості доступу до будь-яких благ є для всіх, незалежно від того чоловік ви чи жінка", - йдеться в повідомленні.

Також додається, що говорити про роль жінки важливо, тому що жінки відіграють велику роль у становленні своїх громад.

"На виставці представлено кілька десятків фотографій, де зображені жінки-мешканки громад, які щодня виконують важливу роботу, працюють на виробництвах, охороняють громадський порядок і ліквідовують наслідки стихії, обробляють сотні гектарів землі, займаються благоустроєм, громадської діяльністю, спортом", - пояснили у прес-службі.

Так, Всеукраїнський конкурс "Руйнуючи стереотипи: сильні жінки моєї громади" проходив в Україні з 21 травня по 18 червня. Всього було отримано 700 фотографій з усіх регіонів України. Найкращі роботи розмістили на виставці в метро.

picture

picture

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що студентка в Донецькій області розробила історичну гру "Меценат".



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.